Det sägs att det mesta här i livet kostar pengar och att det finns ingenting som heter en gratis lunch. Men när det gäller att kunna skrota ens bil så finns det faktiskt något som heter en helt gratis bilskrotning. När jag insåg att min gamla kärra inte var värd längre att ens få vistas ute på min bakgård så jag tog i hårdhandskarna och började söka efter lösningar på att bli av med fordonet.

bil skrotJag kollade på internet och upptäckte att man kunde skrota bilen helt gratis om man kontaktade rätt slags bilskrotningsföretag. Jag kontaktade ett sådant som gärna hämtade upp fordonet helt gratis, utan några avgifter eller kostnader för min del. Jag tackade mer gärna ja åt det och så efter några dagar efter inbokad upphämtning så anlände företaget, trevlig och hjälpsam personal som hjälpte mig att bärga bilen och så fick jag min bil skrotad för en gångs skull.

Må vara ett minne blott nu men nu vet jag åtminstone att det finns faktiskt något kan vara helt gratis bara du vet hur du ska söka och vad du ska söka. Det är nästan för bra för att vara sant när jag ser tillbaka på hela upplevelsen faktiskt.